Wednesday, July 4, 2012

OLD TOWN WHITE COFFEE




OLD TOWN yang menjadi pilihan kami krew JMM terletak di dalam bangunan Metropoint Complex Kajang.  OLD TOWN ni ada banyak cawangan, kami pilih cawangan kajang ini sementara menunggu ketibaan kawan kami yang bersanding hari ini.. So, sementara menunggu pengantin datang, kami lepakla dalam OLD TOWN ni dulu.. 

Di bawah ini adalah menu-menu yang terdapat di OLD TOWN white coffee.Korang tengokla sendiri...hihi

Menu asian 

Tengok tu..Nasi lemak pun ada.

Menu Mee, Nasi dan lain-lain

Menu makanan yang dimasak secara Steam

Roti bakar

Roti lagi..=)
Makanan sampingan..
Macam pencuci mulut (tekaan aku je)
                                   

MY DRINKS

Air panas dan yang di 'blend"









Pilih je mana-mana yang berkenan di hati..

Yang dibawah ini adalah pilihan krew JMM.

Wantan yang sedap dan rangup tapi kecil. Wantan ni dihidangkan bersama papadom dan sos cili..Tak rugi mencuba=)


OLD TOWN White coffee Signature Freezy yang berharga RM9.90

OLD TOWN White Coffee Mocha Freezy yang berharga  RM8.30
OLD TOWN White Coffee Enriched Chocolate yang berharga RM 4.50


Air dan makanan di Old town ni sedap dan harga makanan kat sini standard la.. Tempat ini sesuai untuk meluangkan masa bersama keluarga dan si dia tersayang.. Bagi krew JMM air OLD TOWN White Coffee Signature Freezy sedap sebab di blend bersama oreo.. Memang terasa la.. Air mocha pula  OK la.. Dan air chocolate pula memang terasa coklatnya walaupun aku tidak meminati air coklat.. Sekian saja dari krew JMM kali ini.. Selamat Mencuba!

 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...